BBCC/JTES konference

Ilgtspējīga attīstība. Kultūra. Izglītība: mijiedarbība starp tradīciju un inovāciju izglītībā ilgtspējīgai attīstībai 15. starptautiskā konference

Rīgas Tehniskajā universitātē 2017. gada 16.-18. novembrī notika 15. BBCC/JTES starptautiskā konference „Ilgtspējīga attīstība. Kultūra. Izglītība: mijiedarbība starp tradīciju un inovāciju izglītībā ilgtspējīgai attīstībai”. Konferences mērķi bija padziļināt transdisciplinārās metodoloģijas pētījumu ietvaru saprašanu un skaidrošanu, lai izvērtētu dažādu dalībnieku pārveidojošo potenciālu līdzdalības pētījumos, kas veicina ilgtspējīguma un sociālo inovāciju attīstību izglītībā ilgtspējīgai attīstībai.

DSC 0782    DSC 0784   DSC 0785

 

 

 

 

Piedalījās dalībnieki no Tallinas Pedagoģiskās universitātes (Igaunija), Fehtas Universitātes (Vācija), Helsinku Universitātes (Somija), Debrecenas Universitātes (Ungārija), Anadolu Universitātes (Turcija), Daugavpils Universitātes (Latvija), UNESCO (galvenā mītne Parīzē, Francija), Šauļu Universitātes (Lietuva), Austrumsomijas Universitātes (Somija), Helmes (Polija), Rīgas Tehniskās universitātes (Latvija), Turcijas (Konya). PIKC Daugavpils tehnikums un Viļņas tehniskā skola bija projekta īstenotāji. Viens no šā projekta izaicinājumiem ir ievest skolā inovācijas , citas mācību metodes , darba formas, mainīt mācību vidi, lai sagatavotu jauniešus dzīvei un darbam sabiedrībā, kurā pastāvīgi notiek pārmaiņas. Konferencē piedalījās Daugavpils tehnikuma skolotāja, Daugavpils Universitātes doktorante Jeļena Fedosejeva , kas projekta ietvaros „Izaicinājumi jaunas Z paaudzes mācīšana” dalījās pieredzē ar citiem konferences dalībniekim.

Informāciju sagatavoja skolotāja: Jeļena Fedosejeva


Поиск...