Seminārs “Jaunākās tendences matu apstrādē”

22.novembrī tehnikuma mācību frizētavā notika seminārs “Jaunākās tendences matu apstrādē”. Seminārā piedalījās programmas “Frizieru pakalpojumi” audzēkņi un pedagogi. Skolotāja Valentīna Saulīte dalījās ar iegūtajām zināšanām Valsts izglītības satura centra organizētajā ESF projekta „Profesionālās izglītības iestāžu efektīva pārvaldība un personāla kompetences pilnveide” (Vienošanās Nr. 8.5.3.0/16/I/001) Profesionālās izglītības iestāžu Skaistumkopšanas pedagogu un prakšu vadītāju praktiskās darbības seminārā “Jaunākās tendences matu apstrādē un frizūru veidošanā”, kas notika Jelgavas Amatu vidusskolā.

DSC 2274   DSC 2275   DSC 2279

 

 

 

 

Teorētiskajā daļā semināra vadītāja iepazīstināja izglītojamos ar jaunākajām modes tendencēm un kanekalona izmantošanas iespējām matu izstrādājumu izgatavošanā. Audzēkņi iepazinās ar matu papīra izgatavošanas tehnoloģisko procesu. Semināra praktiskajā daļā programmas “Frizieru pakalpojumi” izglītojamie ar lielu interesi ķērās pie lieko matu balināšanas un krāsošanas, izmantojot dažādus matu krāsošanas paņēmienus.

DSC 2283   DSC 2286   DSC 2327

 

 

 

 

DSC 2330   DSC 2332   IMG-20171124-WA0000

 

 

 

 

Strādājot grupās, sagatavotais izejmateriāls pārvērtās krāsainā matu papīrā no kura tika izeidoti dažādi lieko matu izstrādājumi. Seminārā iegūtās zināšanas būs ļoti noderīgas audzēkņu iemaņu attīstīšanā un prasmju pilnveidošanā praktisko mācību stundās un darbā ar klientiem.

Informāciju sagatavoja: Valentīna Saulīte


Поиск...