Ekskursija “Lokomotīvju remonta rūpnīcā”

21.novembrī mūsu 4.kursa Lokomotīvju saimniecības tehniķi ar skolotāju Konstantīnu Ivanovu apmeklēja A/S “Lokomotīvju remonta rūpnīcu” (DLRR), kas atrodas Daugavpilī, kur veic dzelzceļa ritošā sastāva vidējo un galveno remontu.

IMG 20171121_092018   IMG 20171121_102459   IMG 20171121_104642

 

 

 

 

 

Audzēkņi tur apmeklēja SIA “Remlok”, kur veic autobremžu un lokomotīvju remontu, SIA “RitRem”, kur veic riteņpāru remontu, kā arī veic riteņu ritošās iekārtas defektoskopiju, galveno rezervuāra nopresēšanu un remontu. Daugavpils tehnikuma audzēkņi aktīvi jautāja par A/S “Lokomotīvju remonta rūpnīcu” un ar lielu interesi un prieku vēroja, kā veic defektoskopiju, remontu un nopresēšanu, kā arī izpētīja rūpnīcas darbinieku darba pienākumus.

L-41 grupas audzēkņiem patika ekskursija, un viņi ir motivēti strādāt pēc profesionālās izglītības iegūšanas, kā arī viņi ir pateicīgi kadru nodaļas vadītājai Irēnai Jeļisejevai, lokomotīvju remonta ceha meistaram Borisam Kuzenko, ratiņu ceha vadītājam Andrejam Nevedomskim par ekskursiju A/S “Lokomotīvju remonta rūpnīcā” un par iespēju saņemt nelielu pieredzi profesionālajā izglītībā.

Informāciju sagatavoja: Konstantīns Ivanovs


Поиск...