Labdarības akcija

“Dalīts prieks – dubults prieks”

Latvijas valsts simtgadei veltīto pasākuma cikla ietvaros PIKC “Daugavpils tehnikuma” audzēkņu pašpārvalde iniciēja un organizēja labdarības akciju “Dalīts prieks – dubults prieks”.

Kastes ar konserviem, barības iepakojumi, segu ķīpas un neizmērojams sirds siltums – jau pirmajā akcijas nedēļā Daugavpils tehnikuma audzēkņu pašpārvaldes aicinājumam ziedot dzīvnieku patversmei atsaucās ļoti daudz cilvēku.

IMG 9423   IMG 9427   IMG 9437

 

 

 

 

IMG 9440   IMG 9450   IMG 9454

 

 

 

 

Akciju ar lielu entuziasmu atbalstīja tehnikuma pedagogi, audzēkņi, vecāki un tehniskais personāls. Nepilnu divu nedēļu laikā labdarības akcijā “Dalīts prieks – dubults prieks!” tika saziedots patversmēs mītošajiem dzīvniekiem vairāk nekā 175 kg barības. Ikvienam cilvēkam lielas krīzes vai nepatikšanu gadījumā ir iespēja lūgt līdzcilvēku – radu, draugu, kolēģu – palīdzību, taču mūsu četrkājainajiem mīluļiem – kaķiem un suņiem – šādas iespējas nav. Ik dienu dzīvnieku patversmē nokļūst suņi un kaķi, kuri dažādu iemeslu dēļ ir palikuši bez saimniekiem – ir noklīduši, pamesti un dzīvo uz ielas, nesaņemot pienācīgu aprūpi.

IMG 9459   IMG 9463   IMG 9480

 

 

 

 

IMG 9486   IMG 9496   IMG 9502

 

 

 

 

Dzīvnieku uzturēšanai atvēlētie līdzekļi patversmē ir ierobežoti, bet patversmju iemītniekiem regulāri nepieciešama barība, smiltis, siksniņas, bļodas, rotaļlietas un citi produkti. Labdarības akcijas organizatori aicina ikvienu iesaistīties ne tikai ziedojot, bet arī kļūstot par akcijas vēstnešiem, kā arī aicina atbalstīt kustību “Ķepas meklē mājas!” Nepērc! Adoptē no patversmes!

Paldies akcijas atbalstītājiem par sarūpētām dāvanām no visiem patversmes iemītniekiem!

Informāciju sagatavoja: audzēkņu pašpārvalde


Поиск...