Mājturības un tehnoloģiju konkurss 7. un 8. klašu skolniecēm un darbnīca skolotājiem

19. aprīlī Daugavpils tehnikumā notika mājturības un tehnoloģiju konkurss “Modernie griezumi”, kurā piedalījās Daugavpils Krievu vidusskolas - liceja, Daugavpils 17. vidusskolas, Daugavpils 15. vidusskolas, Daugavpils 13. vidusskolas, Daugavpils 9. vidusskolas , Daugavpils logopēdiskās internātpamatskolas, Daugavpils Centra vidusskolas, Daugavpils Vienības pamatskolas, Daugavpils 3. vidusskolas, Daugavpils 6. vidusskolas un Daugavpils 10. vidusskolas 7. un 8. klašu skolnieces.

IMG 3441   IMG 3442   IMG 3445

 

 

 

 

 

Pasākuma mērķis bija aktivizēt skolēnu radošo darbību, domāšanu un praktiskās iemaņas, paplašināt zināšanas šūšanā un stila veidošanā un rosināt skolēnos prasmes izmantot savas zināšanas ikdienas dzīvē un modē.

Skolniecēm bija jāizveido sievietes tērps, izmantojot brīvu griezumu sistēmu un jānoformē savs modelis uz manekena.

IMG 3448   IMG 3450   IMG 3458

 

 

 

 

 

Konkursu izvērtēja mūsu tehnikuma skolotājas un tehnikuma audzēknes – Elvīra Azareviča, Marija Arhipova, Olga Berdnikova, Valentīna Vītola un Olga Soldatjonoka, kā arī tehnikuma darbinieki un audzēkņi.

1. vietu ieguva Jeļizaveta Gorina un Jūlija Gendele (Daugavpils Krievu vidusskolas – licejs, skolotāja Natalja Izulena),

2. vietu – Aleksandra Belodedova un Jeļizaveta Bogdanova (Daugavpils 17. vidusskola, skolotāja Tatjana Romaļska).

3. vietu – Jekaterīna Ivanova un Marina Strenge (Daugavpils 3. vidusskola, skolotāja Jeļena Salogube) un Darja Ivanova un Jolanta Fjodorova (Daugavpils logopēdiskā internātpamatskola, skolotāja Tatjna Tulovska).

Vēl daži darbi kļuva labākie nominācijās:

nominācijā ,,Ekstravagance” – Evelina Dudareva un Nataļja Tihomirova (Daugavpils Centra skola, skolotājs Tatjana Baranovska).

nominācijā ,,Neparasts izskats” – Anastasija Špele un Elīzaveta Malinovska (Daugavpils 9. vidusskola, skolotāja Tatjana Romaļska) un nominācijā ,, Skatītāju simpātiju godalga” – Elga Lazebnaja un Diāna Parfjonova (Vienības pamatskola, skolotāja Rita Ostapko).

Skolotājām pasākuma laikā tika organizēta darbnīca ,,Lakatiņu brīnums”, kur viņas varēja izgatavot sev skaistu lakatiņu apģērbu stila veidošanai.

Apsveicam uzvarētājas! Paldies visiem dalībniekiem!

Informāciju sagatavoja: Ņina Rudze


Поиск...