Angļu valodas konkursa rezultāti

26.04.2018. Daugavpils tehnikuma Varšavas ielas mācību korpusā notika Latvijas simtgades jubilejam veltīts angļu valodas konkurss „Mēs būsim lieli tik, cik mūsu griba.” Konkursa mērķi: sekmēt audzēkņu piederību savai izglītības iestādei, vietējai kopienai un valstij; veicināt pilsonisko līdzdalību; rosināt un aktivizēt audzēkņu interesi par Latviju, tās ģeogrāfiju, vēsturi un kultūru; paplašināt audzēkņu zināšanas par latvisko dzīvesziņu un kultūras mantojumu; mācīt audzēkņiem darboties komandā un individuāli; paaugstināt izglītojamo motivāciju angļu valodas apgūšanā.

1   2   3

 

 

 

 

Pasākumā piedalījās 9 tehnikuma grupu komandas: AM-11, ATS-11, DT-11, TT-11, KS-11, VKV-11, FR-11, EM-11, L-11. Konkurss tika organizēts spēles veidā. Konkursu sagatavoja un novadīja angļu valodas skolotājas Alīna Elksniņa un Svetlana Bičkova.

Audzēkņiem bija piedāvāti dažādi uzdevumi angļu valodā. Spēlē bija 7 daļas: viktorīna, Latvija skaitļa vārdos, Spelling Bee, lasīšanas uzdevums (audzēkņiem bija piedāvāts teksts par Marku Rotko), Latvijas pagātnes un tagadnes slavenības, Latvija un Eiropas Savienība un Latvijas skaistākās vietas. Audzēkņi strādāja ar vēlmi, bija ieinteresēti izpildīt uzdevumus un parādīt savas zināšanas par dzimto valsti.

 4   5   6

 

 

 

 

Pirmo vietu ieguva DT-11 grupas komanda (39 punkti), otro vietu sadalīja savā starpā EM-11 un TT-11 grupu komandas (31 punkts) un trešo vietu – KS-11 grupas komanda (27 punkti).

Pasākuma beigās visas komandas ieguva pateicības par piedalīšanos angļu valodas konkursā. Spēles uzvarētāji ieguva pateicības un saldas balvas.

Liels paldies visiem konkursa dalībniekiem par aktīvu dalību spēlē, par atsaucību, sadarbību un vēlmi domāt, spēlēt, uzvarēt!

Informāciju sagatavoja: Svetlana Bičkova


Поиск...