Ekoloģiskā spēle dienesta viesnīcā

Š. g. 16. maijā dienesta viesnīcā notika ekoloģiskā spēle „Zeme – tava un mana” angļu valodā. Pasākuma mērķi: veicināt audzēkņu interesi par mūsu apkārtējo vidi, mācīt audzēkņiem darboties komandā un individuāli, paaugstināt izglītojamo motivāciju angļu valodas apgūšanā, papalašināt audzēkņu vārdu krājumu angļu valodā. Spēlē piedalījās četras komandas (18 audzēkņi no ATS-11, L-11, FR-11, EM-21, TT-21, KS-21, EM-31 grupām). Komandu dalībnieku sastāvu noteica izlozes veidā. Spēli organizēja angļu valodas skolotāja S. Bičkova.

2   3   4

 

 

 

 

Pasākuma sākumā audzēkņiem bija iespēja piedalīties viktorīnā (Quick Quiz) par mūsu zemes ekoloģiju. Pēc tam viņi pildīja dažādus uzdevumus par augu pasauli, dabas katastrofām, parādīja vispārējās zināšanas par dabu un apkārtējo vidi. Visgrūtākais uzdevums bija Spelling Bee (visā pasaulē plaši pazīstams vārdu burtošanas konkurss, kas palīdz attīstīt pareizu vārdu izrunu, paplašināt aktīvo vārdu krājumu un uzlabot kopumā valodas izjūtu).

5   6   7

 

 

 

 

Spēles beigās komandu dalībnieki saņēma saldas balvas un pozitīvas emocijas, kā arī interesanti un lietderīgi pavadīja brīvo laiku.

Paldies visiem pasākuma dalībniekiem par atsaucību un piedalīšanos spēlē!

Liels paldies dienesta viesnīcas skolotājai Nataļjai Černiševai un ATS-21 grupas audzēknim Andrim Sautjam par lielu palīdzību un sadarbību spēles organizēšanā un novadīšanā.

Informāciju sagatavoja: Svetlana Bičkova


Поиск...