Apbalvoti Daugavpils labākie skolēni un skolotāji

1Mācību gada beigās Daugavpilī tiek godināti mērķtiecīgākie un cītīgākie vispārizglītojošo un profesionālo skolu pārstāvji. Divu dienu garumā tika sveikti labākie skolēni un skolotāji. 15. maijā Latviešu kultūras centrā notika pasākums, kura laikā tika apbalvoti pilsētas mācību iestāžu skolēni. Sveicot izcilniekus, Domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas priekšsēdētājs Jānis Dukšinskis pašvaldības vārdā pateicās gan skolēniem, gan viņu pedagogiem par augstiem sasniegumiem.

 

No mūsu tehnikuma tika apbalvoti sekojoši audzēkņi:

Svetlana Jevsejeva ( TT-41) un Viktorija Latvele ( TT-41) par II vietu LR mēroga jauno profesionāļu meistarības konkursā (konkursa nominācija – Transporta pārvadājumi)

Aleksandra Gorbule ( KV-41) un Jeļena Ivanova ( KV-41) par I vietu, Jeļizaveta Petjko ( KV-41) un Dmitrijs Malāns ( KV-41) par II vietu LR mēroga jauno profesionāļu meistarības konkursā (konkursa nominācija – Dzelzceļa transporta pārvadājumu organizācijas un kustības drošības tehniķis)

Ēriks Surmovičs ( L-41) un Vladislavs Vasiļjevs ( L-41) par I vietu, Artjoms Andrejevs ( L-41) un Vitālijs Andrejevs ( L-41) par II vietu LR mēroga jauno profesionāļu meistarības konkursā (konkursa nominācija – Lokomotīvju saimniecības tehniķis)

Anastasija Mocarjova ( FR-31) par I vietu Atvērtajā Frizieru skolu kausā XXIII International Hairstyling Festival “Baltic Beauty 2017 un par II vietu Nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā “SkillsLatvia2018” (nominācija – Friziera darbi)

Evelīne Krilova (FR-31) par III vietu Atvērtajā Frizieru skolu kausā XXIII International Hairstyling Festival “Baltic Beauty 2017”

Maksims Kačanovs ( PR-41) par III vietu Nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā “SkillsLatvia2018” (nominācija – Web lapu dizains un izstrāde)

Veronika Fiļipova, TS-21 par II vietu Nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā “SkillsLatvia2018” (nominācija – Tērpu izgatavošana).

Skolēni apbalvoti ar Goda rakstiem un piemiņas balvām.

16. maijā Daugavpils Universitātes koncertzālē godināja skolotājus. Apbalvojumi tika pasniegti 132 pedagogiem.

No Daugavpils tehnikuma apbalvojumus saņēma Irēna Dortiņa, Konstantīns Ivanovs, Jeļena Fedosejeva, Natālija Karpova, Gaļina Minčenko, Antoņina Minčonoka, Ņina Rudze, Valentīna Saulīte.

Apsveicam mūsu laureātus un skolotājus un vēlam veiksmīgi realizēt savas radošās idejas.

Informāciju sagatavoja: Audzināšanas darba nodaļa


Поиск...