Viesi no Jelgavas Amatu vidusskolas

Turpinot sadarbību ar Jelgavas amatu vidusskolu, 25. oktobrī mūsu tehnikumu apmeklēja audzēkņi un skolotājas no Jelgavas. Mendeļejeva ielas korpusā notika pieredzes apmaiņas seminārs un radoša darbnīca viesiem no Jelgavas Amatu vidusskolas.

IMG 5481   IMG 5486   IMG 5488

 

 

 

 

 

Radošas darbnīcas laikā audzēkņiem bija iespēja parādīt savas teorētiskās un praktiskās zināšanas un savas prasmes. Visiem tika piedāvāta tēma ,,Spilvendrānu izgatavošana – mana dāvana Latvijai”. Darbnīcas laikā mūsu viesiem bija iespēja strādāt ar mūsdienīgām šūšanas iekārtām un pielietot jaunas tehnoloģijas darbā. Skolotājām tika piedāvāts seminārs “MIP ,,Tērpu stila speciālists” īstenošanas izaicinājumi”. Kolēģes uzzināja, ar ko sākt un kā strādāt ar programmām, mācību plāniem, kādas metodes vislabāk pielietot, mācot kādu konkrētu moduli.

Beigās tika organizēta ekskursija Mendeļejeva un Strādnieku ielas korpusos: angļu valodas kabinetā, mācību frizētavā, viesi uzzināja, kā strādā simulators, lokomotīvju kabīne un apmeklēja 7D kinozāli. Pateicos mūsu viešņām par brauciena organizēšanu – Gaļiņai Zvaigznonei un Silvijai Reihmanei!

Informāciju sagatavoja Ņina Rudze


Поиск...