Matemātikas konkurss “Ātrvilciens”

Jau trešo gadu 8. novembrī Daugavpils tehnikuma matemātikas un informātikas skolotājas bija organizējušas konkursu “Ātrvilciens” Mendeļejeva ielā 1 mācību korpusā. Mūsu tehnikuma 1. kursa audzēkņu komandām bija piedāvātas 8 stacijas, kurās tika organizēti dažādu tipu uzdevumi, veltīti Latvijas valsts simtgades svinībām.

IMG 0036   IMG 0069   IMG 0074

 

 

 

 

 

Savukārt, jautājot audzēkņiem, kādas stacijas patika vairāk, lielāka daļa audzēkņu atbildēja, ka „Tornis”. Komandas sacentās visaugstākā torņa celšanas procesā no papīra lapām. Tomēr bija arī grūtības, piemēram, veicot uzdevumu, kur vajadzēja nosaukt matemātiķus, skatoties pēc attēliem. Ne visi izcilākie matemātiķi mūsu audzēkņiem ir tik labi pazīstami, bet pēc piedāvāta uzdevuma cerams viss mainījies.

IMG 0091   IMG 0095   IMG 0097

 

 

 

 

 

Apsveicam PR -11 grupas komandu (Vasiljevu Oksanu, Komisarovu Anastasiju, Pučinski Ričardu un Kupreviču Janu) ar godalgoto 1. vietu. Ar godalgoto 2. vietu apsveicam DT-11 grupas komandu (Kurmeļovu Eduardu, Bedņiku Iļju, Baranovski Vladislavu un Jevstifejevu Andreju). Un ar 3.vietu apsveicam ATS-11 grupas komandu (Cilinsku Ritu un Matvejenkovu Daniilu) un TT-11 grupas komandu (Rumjancevu Anastasiju, Hazrjatovu Tatjanu, Bebrišu Artūru Ādamu un Ščogoļevu Vladislavu). Apsveicam visus! Nākošgad gaidīsim atkārtojumu!

Informāciju sagatavoja: Oksana Kartašova


Поиск...