Konkurss “Ko tu zini par vilcienu kustību?”

05.12.2018. Strādnieku ielas 215. auditorijā KV-41 grupas audzēkņiem priekšmetā kustības organizēšana un vadība notika konkurss “Ko tu zini par vilcienu kustību?” Pasākuma mērķis ir ļaut konkursa audzēkņiem parādīt iegūtās zināšanas izvēlētajā profesijā – vilcienu kustības dispečers – un aktualizēt audzēkņu interesi par priekšmetu kustības organizēšana un vadība.

IMG 9803   IMG 9823   IMG 9833

 

 

 

 

Ceturtā kursa audzēkņi gatavojās konkursam un brīnišķīgi prezentēja savus darbus. Darbus vērtēja pieredzējusi žūrija: Vilcienu kustības vadības centra vilcienu dispečers, Daugavpils tehnikuma 1997.gada izlaiduma absolvents Aleksejs Roščenkovs; Daugavpils dzelzceļa stacijas darbinieki, Daugavpils tehnikuma 2017. gada izlaiduma absolventi - Gunārs Umbraško un Lauris Eremenoks; Daugavpils tehnikuma nodaļas vadītājs - Artūrs Dauģerts; Daugavpils tehnikuma profesionālās izglītības skolotāja -Valentīna Mihailova.

IMG 9839   IMG 9855   IMG 9886

 

 

 

 

Žūrija un klausītāji novērtēja katru konkursa dalībnieku un uzdeva jautājumus par vilcienu kustības organizēšanu un kustības drošības nodrošināšanu. Audzēkņiem tā bija lieliska iespēja pārbaudīt savas zināšanas, iegūt ieteikumus no komisijas un pašiem sagatavoties priekšmeta un kvalifikācijas eksāmeniem. Konkursa komisija novērtēja audzēkņu prezentāciju augstu tehnisko līmeni.

Konkursa rezultāti:

I vieta – Diāna Kaupere

II vieta – Tatjana Vasiļjeva un Mihails Ņikiforovs

III vieta – Sintija Mičulāne un Deniss Ņikiforovs

Informāciju sagatavoja: Valentīna Mihailova


Поиск...