Ekskursija topošiem tērpu stila speciālistiem uz šūšanas ražošanu “DEORA PLUSS”

6. decembrī notika ekskursija TS-21 un TS-31 grupu audzēknēm uz šūšanas uzņēmumu DEORA PLUSS. Uzņēmums izgatavo sporta apģērbus (tērpi „Tour de France” velosportistiem, triatlonam, skriešanai) , āra darba apģērbus, kā arī medicīnas apģērbus, bērnu apģērbus un citus sieviešu un vīriešu apģērbus. Produkcija tiek eksportēta uz Norvēģiju, Dāniju, Zviedriju, Igauniju, Somiju, Vāciju, Lietuvu, Lielbritāniju, Šveici, Austriju, Itāliju.

IMG 5804   IMG 5807   IMG 5809

 

 

 

 

 

Šodien uzņēmuma ražošanas telpas sastāda 1170 m2, kur uzstādīts moderns šūšanas un piegriešanas aprīkojums. Gandrīz vislabākais mūsu pilsētā. Uzņēmumā šobrīd tiek nodarbināti aptuveni 100 šuvēju.

SIA „Deora pluss” komercdirektors Osvalds Kundziņš atzīmē, ka Daugavpilī „ir problēmas ar „šuvējuzņēmumiem”. Pilsētai vajadzīgi labi profesionāļi: konstruktori, tehnologi un kontrolieri ar angļu valodas zināšanām. Sakarā ar ražošanas paplašināšanu vadītājs meklē jaunus speciālistus un piedāvā tehnikumam prakses vietas, kā arī pēc skolas beigšanas garantē darba vietas. Audzēknes uzzināja par šūšanas fabrikas produkciju, zīmoliem, ražošanas apjomiem un aprīkojumu un vēroja piegriešanas procesu, kur bija izmantoti piegriešanas naži un stacionāra piegriešanas iekārta.

Ekskursiju vadīja uzņēmuma tehnoloģe Janīna Šuļepova un uzņēmuma biznesa attīstības un mārketinga vadītājs Vladimirs Krohmalis.

Informāciju sagatavoja: Ņina Rudze


Поиск...