Angļu valodas konkursa SPEAKER’S CORNER rezultāti

Šī gada 6.decembrī mūsu tehnikumā pirmo reizi notika angļu valodas oratoru konkurss SPEAKER’S CORNER.

Apzinoties piederību Latvijas un Eiropas kultūrtelpai, audzēkņiem tika piedāvāti dažādu angļu literātu izteikumi un viņiem jāizsaka savas domas par izvēlēto tēmu, piekrītot vai apšaubot autora ideju, argumentējot savu atbildi. Šis pasākums rosina audzēkņus ar interesi padziļināti apgūt angļu valodu un paplašināt zināšanas par angļu literatūru, kā arī attīstīt audzēkņu runāšanas prasmi angļu valodā un pilnveidot viņu saskarsmes kultūru.

DSC 0270   DSC 0272   DSC 0273

 

 

 

 

 

Konkursā piedalījās 2.kursa audzēkņi ar labākām valodas zināšanām un interesi pret angļu valodu. Viņiem tika piedāvāta lieliskā iespēja demonstrēt oratoru mākslu pirms centralizētā eksāmena. Pasākuma laikā audzēkņi arī noskatījās filmu angļu valodā par Speaker’s Corner vēsturi un piedalījās loterijā.

Žūrija, kuras sastāvā bija 3 angļu valodas skolotāji, T.Jegorova, O.Ostrovskis un J.Plečkena, guva patīkamu iespaidu par audzēkņu interesantām atbildēm un nolēma, ka labākā uzstāšanās bija Stepanam Suržikovam (TT-21), Konstantīnam Šidlovskim (TT-21), Denisam Garkalnam (ATS-21), Viktoram Kaidoško (EM-21), Pēterim Ruskulim (L-21).

Paldies mūsu gudrajiem un drosmīgajiem audzēkņiem! Liela pateicība angļu valodas skolotājiem par audzēkņu sagatavošanu konkursam.

Pasākumu organizēja un novadīja angļu valodas skolotāja Jūlija Plečkena.

Informāciju sagatavoja: Jūlija Plečkena


Поиск...