ESF logo_2017

 

 

Pasākums “Karjeras iespēju diena”

18. oktobrī ESF projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros mūsu tehnikuma audzēkņi apmeklēja uzņēmumu izstādi "Karjeras iespēju diena", kuru jau 12.gadu organizēja LU. Mūsu mērķis bija gūt informāciju par karjeras perspektīvām Latvijas uzņēmumos un veiksmīgāk izvēlēties iespējamo studiju virzienu.

1   2   3

 

 

 

 

 

Šogad izstādē piedalījās 50 firmas ar ļoti pievilcīgām darba iespējām. Vispopulārākie mūsu audzēkņiem bija IT nozares pārstāvju piedāvājumi (C.T.Co, SIA, Atea Global Services, SIA, Accenture Latvija filiāle, SIA), kravu pārvadājumu kompānija AV LOGISTIC, SIA, firma KPMG Baltics, kas sniedz revīzijas, nodokļu, juridiskos un konsultāciju pakalpojumus, un Nacionālie bruņotie spēki.

Bieži vien uzņēmumu pārstāvji kā galveno īpašību, ko meklē studentā, akcentē "dzirksti acīs". Un tādi mums bija. Ar prieku novēroju, ka audzēkņi aktīvi meklēja informāciju par darba un prakses iespējām, piedāvāja savu kandidatūru sarunās ar darba devējiem un apsprieda savas dzīves mērķu sasniegšanas iespējas.

4   5    6

 

 

 

 

 

Katrs „Karjeras iespēju dienas” pasākumu apmeklētājs saņēma bukletu “Karjeras ceļvedis”. Bukletā tika sniegta gan informācija par visiem „Karjeras iespēju dienas” dalībniekiem, gan arī dažādi ieteikumi tiem, kas apzināti plāno un attīsta savu karjeru.

Paldies LU par tik lietderīgu pasākumu!

Informāciju sagatavoja: pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs


Поиск...