ESF logo_2017

 

 

Karjeras attīstības atbalsta pasākums “Skats nākotnē”

30. oktobrī mūsu tehnikuma audzēkņi – programmēšanas (PR) un datorsistēmu (DT) tehniķi atkal raudzījās nākotnē. Šoreiz kopā ar profesionālās izglītības skolotāju Olgu Bazarovu un pedagogu karjeras konsultantu skolēni apmeklēja vienu no lielākajām IT kompānijām Latvijā “C.T.CO”. Kompānijā nodarbināti vairāk par 450 cilvēkiem un tā, tāpat kā daudzi Latvijas IT tirgu pārstāvji, ir lielas starptautiskās IT kompānijas Latvijas pārstāvniecība.

1   2   3

 

 

 

 

 

Ekskursijas laikā ar HR komunikācijas speciālistu Vladislavu Punculu audzēkņiem izdevās iepazīt kompānijas vēsturi un darbības specifiku, personāla atlases politiku, prasības IT speciālistiem un darba apstākļus kompānijā, darba specializāciju un prakses iespējas, kā arī ar krūzi karstas tējas izbaudīt oriģinālas biroja ēkas kreatīvu atmosfēru un diskusiju par IT nozares perspektīvām un attīstības virzieniem. Protams, tā bija lieliska iespēja 4. kursa audzēkņiem parādīt sevi un palikt darba devēja atmiņā, bet pirmkursniekiem noteikt sev mācību un dzīves orientierus.

4   5   6

 

 

 

 

 

Paldies Vladislavam Punculam par aizraujošu ekskursiju un viesmīlīgu sagaidīšanu.

Pasākums tika īstenots Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsta vispārējas un profesionālās izglītības iestādes” ietvaros.

Informāciju sagatavoja: pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs


Поиск...