sem school_logo

 

 

Kursu rezultātu izvērtēšanas seminārs TTT4WBL projektā

Noslēgušies kursi prakšu vadītājiem no profesionālās izglītības iestādēm un darba vidē balstītu (DVB) mācību vadītājiem no uzņēmumiem. Kursi notika Eiropas Savienības Erasmus+ KA3 aktivitātes projekta ”Jaunu pieeju izmēģināšana prakšu vadītājiem skolās un uzņēmumos darba vidē balstītās mācībās (TTT4WBL)” ietvaros.

Daugavpils tehnikuma Informācijas tehnoloģiju nodaļas vadītājs Jevgeņijs Kružkovs 19. un 20.februārī Rīgā piedalījās kursu rezultātu izvērtēšanas seminārā, piedaloties treneru komandām no Lietuvas, Igaunijas un Latvijas.

1   2   3

 

 

 

 

 

Kursu programma tika izstrādāta TTT4WBL projekta ietvaros un aprobēta trijās Baltijas valstīs. Projekta mērķis ir testēt inovatīvu mācību pieeju, kopā izglītojot DVB mācību vadītājus no uzņēmumiem un profesionālās izglītības iestādēm. Tādējādi tiek veicināta vienota izpratne par DVB mācībām un veidojas veiksmīgāka sadarbība starp profesionālās izglītības iestādēm un uzņēmumiem.

Divu dienu laikā prakšu vadītāji kopā ar treneriem no SIA “Baltic Bright” (Vita Žunda, Diāna Krastiņa) un Daugavpils tehnikuma (Inta Laurena, Jevgeņijs Kružkovs) apguva gan praktiskus jautājumus saistībā ar DVB mācību organizēšanu, gan pedagoģijas pamatzināšanas.

Fotogrāfijas pārpublicētas no “TTT4WBL”projekta semināra arhīva.

Informāciju sagatavoja: Projektu un ārējo sakaru nodaļa


Поиск...