Labdarības akcija “Dalīts prieks – dubults prieks”

Latvijas valsts simtgadei veltīto pasākumu cikla ietvaros PIKC “Daugavpils tehnikums” audzēkņu pašpārvalde jau otro gadu iniciēja un organizēja labdarības akciju “Dalīts prieks – dubults prieks”. Kastes ar konserviem, barības iepakojumi, segu ķīpas, cimdi, zeķes, šalles, tēja, cepumi un neizmērojams sirds siltums – jau pirmajā akcijas nedēļā Daugavpils tehnikuma audzēkņu pašpārvaldes aicinājumam ziedot dzīvnieku patversmei un vientuļiem veciem cilvēkiem atsaucās ļoti daudz cilvēku.

Akciju ar lielu entuziasmu atbalstīja tehnikuma pedagogi, audzēkņi, vecāki un tehniskais personāls. Nepilnu divu nedēļu laikā labdarības akcijā “Dalīts prieks – dubults prieks!”, kurā ikviens bija aicināts ziedot barību patversmēs mītošajiem dzīvniekiem, kopā savākts vairāk nekā 178 kg barības. Ikvienam cilvēkam krīzes vai nepatīkšanu gadījumā ir iespēja lūgt līdzcilvēku – radu, draugu, kolēģu – palīdzību, taču mūsu četrkājainajiem mīluļiem – kaķiem un suņiem – šādas iespējas nav. Ik dienu dzīvnieku patversmē nokļūst suņi un kaķi, kuri dažādu iemeslu dēļ ir palikuši bez saimniekiem – noklīduši, pamesti – un dzīvo uz ielas, nesaņemot pienācīgu aprūpi. Sociālā aprūpes centra klientu un Dzīvnieku patversmes iemītnieku uzturēšanai atvēlētie līdzekļi ir ierobežoti, bet pastāvīgi nepieciešama pārtika, personīgās higiēnas preces, galda spēles, barība, smiltis, siksniņas, bļodas, rotaļlietas un citi produkti. Labdarības akcijas organizatori aicināja ikvienu iesaistīties ne tikai ziedojot, bet arī kļūstot par akcijas „Nepalaid garām savu iespēju palīdzēt nelaimē nonākušajiem dzīvniekiem un viņus sasildīt! Nepalaid garām savu iespēju palīdzēt vientuļiem veciem cilvēkiem!” vēstnešiem, kā arī aicināja atbalstīt kustību “Ķepas meklē mājas! Nepērc! Adoptē no patversmes!”

Paldies akcijas atbalstītājiem par sarūpētajām dāvanām Mīlestības dienai no visiem sociālā centra un dzīvnieku patversmes iemītniekiem!

Video https://failiem.lv/u/kkvp64zu

Informāciju sagatavoja: audzēkņu pašpārvalde


Поиск...