ESF logo_color_2017

 

 

Izstāde BALTIC BEAUTY 2018

2. novembrī mūsu audzēkņi ESF projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros apmeklēja Starptautisko skaistumkopšanas izstādi “Baltic Beauty 2018", kas notika Rīgā. Mūsu galvenais mērķis bija izpētīt nozares uzņēmumu spektru, iepazīt potenciālos darba devējus.

1   2   3

 

 

 

 

Un tā bija lieliska iespēja papriecāties par frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu darbu. Mūsdienās piedāvājums nozarē ir milzīgs, tāpēc, kā atzīmēja arī paši audzēkņi, svarīgas ne tikai “tehniskas” iemaņas, bet arī tā saucamas soft skills: spēja atrast kontaktu ar klientiem, prezentēt savu darbu, radoši strādāt un nepārtraukti attīstīties. Mūsdienās modernie frizieru pakalpojumi ir vairāk par frizūru.

Mūsu audzēkņiem arī bija piedāvāta iespēja novērot un atbalstīt Daugavpils tehnikuma komandas piedalīšanos Starptautiskā friziermākslas konkursā „Atvērtais frizieru skolu kauss”, kas notika izstādes ietvaros. Mūsu meiteņu komanda ieguva 3. vietu. Ceram, ka viņu piemērs bija iedvesmojošs arī līdzjutējiem.

Informāciju sagatavoja: Sergejs Bogatkevičs


Поиск...