sem school_logo

 

 

Prakses rezultātu starpposma novērtējums

Jau informējām, ka Daugavpilī laikā no 3. marta līdz 3.jūnijam praksē stažējas 4 ERASMUS+ programmas projekta studenti no Valensijas koledžas “IES La Senia”. Isabela, Andrea un Agustins Daugavpils tehnikumā apgūst biroja darba administratora, datrortehniķa un Web dizainera darba prasmes. Topošais biroja darba administrators Ricardo stažējas praksē Daugavpils pilsētas Domes Jaunatnes nodaļā.

1   2   3

 

 

 

 

 

Lai novērtētu, kā tiek īstenoti prakses programmā paredzētie uzdevumi, tika veikta prakses rezultātu starpposma vērtēšana, pārbaudot katra praktikanta tehnisko, metodoloģisko un sociālo prasmju attīstību.

4   5   6

 

 

 

 

 

Valensijas koledžas jaunieši izveidojuši Projektu nodaļas tīmekļa vietni, palīdzējuši nodaļas darbiniekiem dažādu ikdienas darba pienākumu veikšanā, kā arī veikuši skolas esošās informācijas sistēmas konfigurēšanu. Prakšu vadītāji atzina, ka prakses uzdevumi tiek realizēti atbilstoši prasībām, ar atbildības sajūtu.

7   8   9

 

 

 

 

 

Svarīgs faktors ir ne tikai praktikanta nostiprināto zināšanu un kompetenču progress izglītības iestādē, bet arī katra praktikanta sniegtā pievienotā vērtība mūsu izglītības iestādei. Mūsu skola pirmo reizi nodrošina prakses vietas studentiem no ārvalstīm. Tā ir jauna pieredze, kas stiprina skolas internacionalizāciju un atpazīstamību Eiropas izglītības telpā.

10   11   12

 

 

 

 

 

Brīvajā laikā praktikanti interesējas par mūsu valsts vēsturi, kultūru un tradīcijām. Projektu nodaļa organizēja ekskursijas uz Daugavpils Māla mākslas centru, PIKC “Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “Saules skola””, Daugavpils Universitāti, Daugavpils Marka Rotko mākslas centru, Daugavpils cietoksni u.c. nozīmīgām vietām Daugavpilī, Rīgā un Rēzeknē.

Maija mēnesī plānota Daugavpils tehnikuma skolotāju pieredzes apmaiņa Valensijas koledžā, lai vienotos par mūsu audzēkņu prakses organizēšanu Valensijas pilsētas uzņēmumos.

Informāciju sagatavoja: Projektu un ārējo sakaru nodaļa


Поиск...