sem school_logo

 

 

Mūsu audzēkņi atgriezušies no prakses Grieķijā

Laikā no 1. līdz 21.aprīlim 3 mūsu audzēkņi praksē stažējās Atēnu pilsētas uzņēmumā. Topošie elektrotehniķi Daniils Soboļevs, Sandris Pārpucs (EM-21) un Jevgēnijs Ivanovs (EM-31) uzņēmumā “Kappa Elektrologiki” veica elektroiekārtu montāžu, regulēšanu un apkopi, iepazinās ar elektromontāžas darbu projektiem.

1   2   3

 

 

 

 

 

Erasmus+ prakses mērķis ir palīdzēt audzēkņiem piemēroties Eiropas Savienības darba tirgus prasībām, sniegt iespēju attīstīt audzēkņu profesionālās prasmes, iemaņas un kompetences, ieskaitot valodas prasmes, un uzlabot sapratni par ekonomisko un sociālo kultūru attiecīgajā valstī kontekstā ar darba pieredzes iegūšanu.

Jaunieši ne tikai strādāja, bet arī saturīgi atpūtās: mācījās grieķu valodas pamatus, izzināja grieķu tautas vēsturi un tradīcijas, iepazinās ar interesantākajiem Atēnu pilsētas un tās apkārtnes kultūrvides objektiem.

4   5   6

 

 

 

 

 

Uzņemošā institūcija praktikantiem izsniedza sertifikātu kā apliecinājumu prakses atzīšanai. Projekta noslēguma konferencē projekta dalībnieki saņems Europass Mobility dokumentu.

Maijā, kad no kvalifikācijas prakses atgriezīsies pārējie četri praktikanti, tiks organizēts Prakses atskaites seminārs, kura laikā visi projektā iesaistītie dalībnieki prezentēs Prakses Portfolio materiālus un dalīsies iespaidos par gūto pieredzi.

Paldies prakses vadītājam Sergejam Bogatkevičam par labi paveikto darbu, labajiem padomiem un atsaucību.

7   8   9

 

 

 

 

 

Daugavpils tehnikuma Erasmus+ programmā īstenoto profesionālās izglītības sektora projektu “Kvalitatīva profesionālā izglītība – pamats nākotnes darba tirgus attīstībai” (Nr.2018-1-LV01-KA116-046842) līdzfinansē Eiropas Savienība.

“Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājaslapā www.erasmusplus.lv.”

Informāciju sagatavoja: Projektu un ārējo sakaru nodaļa


Поиск...