sem school_logo

 

 

Mūsu skolotāji piedalās Erasmus+ stratēģiskās partnerības projektā

Lai sniegtu informāciju par PIKC “Rīgas Valsts tehnikums” īstenojamiem ERASMUS+ KA2 projektiem un dotu iespēju citu izglītības iestāžu pedagogiem izmēģināt atraktīvas mācību metodes, 9.maijā BT1 Izstāžu zālē, Ķīpsalā, notika darbnīca “Dialoga veidošana ar audzēkņiem mācību procesā”.

Semināra radošajās darbnīcās „Jauniešiem patīk strādāt digitāli” un „Koordinācija, sadarbība un kopdarbs mācību procesā” piedalījās fizikas skolotājs Andrejs Dortiņš un matemātikas skolotāja Diāna Ogorelova.

Aktivitāte tika īstenota Erasmus+ programmas stratēģiskās partnerības projekta “GoScience: enhancing comprehension in science teaching and learning” (Nr.2017-1-BG01-KA201-036209) ietvaros. Mūsu tehnikums projektā ir iesaistījies kā sadarbības iestāde.

Projekta ideja ir izstrādāt metodiku un pedagoģiskos instrumentus eksakto priekšmetu mācīšanai un apguvei, galveno uzmanību pievēršot izglītības satura saskaņotībai ar audzēkņu izpratnes modeli. Tas ļaus dabaszinībām izglītības iestādēs būt motivējošākām, atvērtākām un audzēkņiem uzņemties lielāku atbildību par savu mācību procesu.

Projekta mērķis ir radīt intelektuālus produktus, kas ļaus mācīt un apgūt zinātnes jebkurā izglītības iestādē neatkarīgi no mācību programmām, grupas, kurā audzēkņi mācās utt.

Informāciju sagatavoja: Projektu un ārējo sakaru nodaļa


Поиск...