Skatāma foto gleznu kopizstāde

Daugavpils tehnikums piedalījās nodibinājuma “Zinātnes un inovāciju parks” īstenotajā projektā “Latvijas skolu jaunatnes fotokonkurss ”Mana zeme skaistā”. Projekta mērķis bija stiprināt Latvijas skolu jaunatnē piederības sajūtu un mīlestību pret savu zemi, īstenojot, mūsdienu tehniskām iespējām atbilstošas radošās aktivitātes. Projekta būtiskākā aktivitāte bija fotokonkurss, kura ietvaros jaunieši bija aicināti uzņemt Latviju raksturojošas fotogrāfijas. Konkursa darbu iesniegšana notika projekta interneta vietnē.

1   2   3

 

 

 

 

 

Labākie darbi tika izgatavoti kā foto gleznas un izstādīti izstādēs, lai tos demonstrētu plašai sabiedrībai. Foto gleznu izgatavošanai ir piesaistīts finansējums no Latvijas uzņēmumiem.

4   5   6

 

 

 

 

7   8   9

 

 

 

 

 

Apsveicam KS-41.grupas audzēknes – Dainu Sandori, Viktoriju Ļūļāku, Santu Labecku, Valēriju Čamani, Karinu Kašihinu, Elizabeti Sadovsku, Alīnu Urbāni, Karinu Kurļankovu, kuru fotogrāfijas saņēmušas augstāko vērtējumu. Darbi tika sagatavoti kā mājasdarbs mācību priekšmetā “Reklāmas mākslas un projektu vadība”.

Izstāde apskatāma Strādnieku ielas 16 mācību korpusa aktu zāles foajē telpā.

Informāciju sagatavoja: skolotāja Inta Laurena


Поиск...