PAZIŅOJUMS PAR CENU APTAUJU

25.08.2014.

Iepirkuma identifikācijas numurs un nosaukums: DPV 2014/31 “Iespieddarbi Daugavpils Profesionālajai vidusskolai”.

Paredzamā līgumcena: nepārsniedz 3999,00 € (trīs tūkstoši deviņi simti deviņdesmit deviņi eiro un centi) bez PVN.

Piedāvājumu iesniegšanas datums: 29.08.2014. līdz plkst. 12:00.

Piedāvājums jāiesniedz parakstīts, līdz noteiktajam termiņam. Elektroniski iesniegtiem piedāvājumiem uz e-pasta adresi: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , jābūt parakstītiem ar drošu elektronisko parakstu un ar norādi: „DOKUMENTS PARAKSTĪTS ELEKTRONISKI AR DROŠU ELEKTRONISKO PARAKSTU UN SATUR LAIKA ZĪMOGU”.

Pretendenta pieteikums iepirkumam - spiediet šeit...

Pretendenta tehniskais piedāvājums - spiediet šeit...

JAUTĀJUMI UN ATBILDES

Jautājums Nr. 1: Diplomiem, bukletiem, plakātiem un atklātnēm cena būtiski atšķirsies no tā,vai būs krāsainā vai melnbaltā druka. Vai to var noprecizēt?

Atbilde Nr. 1: Lūgums norādīt atsevišķi cenas par melnbalto un krāsaino druku.

Jautājums Nr. 2: Tas pats attiecas uz laminēšanu - cenas būs dažādas par matētu un glancētu laminātu. Pie tam, jāprecizē, vai laminēšana būs vienpusēja vai divpusēja (diplomiem, bukletiem, vizītkartēm, plakātiem atklātnēm).

Atbilde Nr. 2: Lūgums norādīt atsevišķi cenas par matētu un glancētu laminātu. Laminēšana būs divpusēja.

Jautājums Nr. 3: Lūdzu precizēt, kas ir domāts ar papīra "zīdainu" un "perlamutra" segumu. Ja attiecīgais priekšemets tiks laminēts, tad papīram šīs īpašības nebūtu svarīgas, kā arī cena būs labāka par kādu no parastiem ofseta papīriem.

Atbilde Nr. 3: Ar papīra "zīdainu" un "perlamutra" segumu ir domāts dizainpapīrs (kartons) ar zīdainu vai perlamutra virsmu. Lūgums norādīt atsevišķi cenas bez laminēšanas un ar laminēšanu. Izmantotais papīrs būs ar "zīdainu" un "perlamutra" segumu.

Jautājums Nr. 4: Par uzlīmēm lūdzu precizēt izmērus un formas, jo tas būtiski ietekmē cenu. Kā arī, vai uzlīmes būs uz papīra vai plēves?

Atbilde Nr. 4: Uzlīmes būs uz plēves. Nav iespējas paredzēt formas un izmērus, tāpēc prasām 1 m2 izmaksas. Cenā jāiekļauj 1 m2 drukas izmaksas un 1 m2 plotergriezuma izmaksas.

PAZIŅOJUMS PAR NOSLĒGTO LĪGUMU

17.09.2014.

Lēmuma pieņemšanas datums: 05.09.2014.

Iepirkuma uzvarētājs: SIA "Visaž"

Kopējā līgumcena, par kuru noslēgts līgums (ieskaitot visas daļas, bez PVN): 3999,00 €.

Поиск...