Karjeras diena Jēkabpilī

6. martā notika profesionālās izglītības jomā izglītojošs pasākums Jēkabpils pilsētas un novadu pamatskolu un vidusskolu skolēniem. Ar savas skolas prezentācijām uz Jēkabpili devās Aizkraukles profesionālā vidusskola, Ogres Valsts tehnikums, Barkavas arodvidusskola, Daugavpils Valsts tehnikums, Vecbebru profesionālā vidusskola, Viduslatgales profesionālā vidusskola, Malnavas koledža, Latvijas Jūras akadēmijas jūrskola, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskola, Jāņa Ivanova mūzikas vidusskola un Jēkabpils Agrobiznesa koledža.

 1   2   3

 

 

 

 

Daugavpils Valsts tehnikuma audzēkņi Aigars Soikāns un Zinaīda Plešakova prezentēja mūsu iestādes piedāvātās programmas Jēkabpils pilsētas skolu 8.-9.klašu audzēkņiem. Jēkabpils Tautas nama zāle bija pārpildīta, kas liecina par to, ka Karjeras dienas pasākums ieinteresēja daudzus. Lai gan mūsu audzēkņiem nebija viegli uzstāties un atbildēt uz jautājumiem tik plašai auditorijai, nākas secināt, ka kopumā viņiem tas izdevās lieliski. Mūsu audzēkņu prezentācijas laikā skolēni varēja iepazīties arī ar bagātīgu izdales materiālu klāstu par Daugavpils Valsts tehnikumu.

Bija arī ļoti interesanti un lietderīgi iepazīties ar citu skolu prezentācijām. Prezentācijas nebija vienmuļas, tās bija tik dažādas: filmas, dejas, dziesmas, modes kolekcijas, klavierspēle u.c. Visa pasākuma laikā valdīja radoša atmosfēra, kas bija tendēta uz sadarbību.

Informāciju sagatavoja: Olga Arhipova