Latvijas skolotāju konference E-KLASE 2013

2013. gada 12. aprīlī „E-klase” rīkoja vērienīgāko pasākumu izglītības nozarē - Latvijas skolotāju konferenci E-KLASE 2013, kurā ik gadu piedalās visu Latvijas skolu pārstāvji. Konferences ietvaros notika piecas interešu darbnīcas, kurās piedalījās DVT informācijas sistēminženieris Jevgeņijs Kružkovs, izglītības metodiķe Jeļena Dideviča un grupu audzinātāju pārstāve Lilija Sologubenko.

Par uzvedības ierakstiem e-žurnālā stāstīja Latvijas Universitātes docente Linda Daniela. Par to, kā tradicionālās mācīšanās metodes var papildināt ar interaktīvajām mācību metodēm, izmantojot jaunākās tehnoloģijas uzstājās tehnoloģiju uzņēmuma "Lielvārds IT" vadītājs Andris Gribusts. Par uzstādījumu niansēm lekciju vadīja „E-klases” projektu vadītājs Persijs Ģederts. Pa to, kā sadarboties skolotājiem un vecākiem E-vidē dalījās pieredzē biedrības „Latvijas Vecāku kustība” valdes locekle Evisa Stankus.

Dators skolā ieņem arvien svarīgāku vietu, un dažādu priekšmetu skolotāji tuvojas pārliecībai, ka viņu turpmākā profesionālā darbība ir saistīta ar interaktīvo tehnoloģiju izmantošanu. Lai veicas skolotāju-vecāku-audzēkņu virtuālajā sadarbībā!

Informāciju sagatavoja: Jeļena Dideviča