eraf LOGO_dpv

 

 

ERAF projekta ietvaros uzsākti celtniecības darbi

Daugavpils Profesionālās vidusskolas ēkās notiek liela rosība- Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) projekta „Mācību aprīkojuma modernizācija un infrastruktūras uzlabošana Daugavpils Profesionālajā vidusskolā” ietvaros ir uzsākti renovācijas darbi trīs mācību korpusos Strādnieku ielā 16, Mendeļejeva ielā 1 un Varšavas ielā 23, Automobiļu diagnostikas darbnīcā un divās dienesta viesnīcās Bauskas ielā 23 un 25.

Renovējamo ēku telpu kopējā platība pārsniedz 20 000 m2. Ēkām ir zema energoefektivitāte, nepieciešami jumta, ārsienu siltināšanas darbi un veco logu nomaiņa. Pilnībā jāveic apkures sistēmas, ventilācijas, ūdensapgādes un kanalizācijas iekšējo un ārējo tīklu, elektrotīklojuma nomaiņa. Jāierīko zibens aizsardzības, ugunsdzēsības automātikas, ugunsgrēka izziņošanas sistēmas un gaisa kondicionēšanas aprīkojums. Visās ēkās nepieciešams pilns kompleksais iekštelpu (mācību klašu, darbnīcu un gaiteņu) remonts.

1   2   3

 

 

 

 

Visus minētos būvniecības darbus veic SIA „Arčers”.

Projektā paredzēts arī modernizēt profesionālās vidējas izglītības programmu „Dzelzceļa transports”, „Autotransports”, „Enerģētika” un arodizglītības programmu „Metālapstrāde”, „Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģijas” īstenošanai nepieciešamo mācību aprīkojumu atbilstoši darba tirgus prasībām. Projekta kopējās izmaksas ir 11,3 miljoni eiro.

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa