sem school_logo

 

 

Projekta darba grupas tikšanās Portugālē

Erasmus+ programmas stratēģiskās partnerības projekta “IT speciālistu sagatavošana dažādās Eiropas Savienības valstīs” (Nr. 2015-1-LT01-KA202-013479) darba grupas trešā tikšanās notika Aveiro Profesionālajā skolā Portugālē.

1   2   3

 

 

 

 

Kopā ar projekta sadarbības partneriem no Spānijas, Portugāles, Polijas, Igaunijas un Lietuvas Daugavpils tehnikuma Informāciju tehnoloģiju nodaļas vadītājs Jevgeņijs Kružkovs prezentēja paveikto darbu izglītības programmas priekšmetu izvērtēšanā un salīdzināšanā.

Ceturtā projekta darba grupas tikšanās paredzēta Viļņas Dzelzceļa transporta un komercpakalpojumu tehniskajā skolā Lietuvā.

4   5   6

 

 

 

 

Aveiro pilsētas vizītkarte: pilsētā dzīvo apmēram 80 tūkstoši iedzīvotāju. Ievērojamākais apskates objekts ir Aveiro katedrāle. Pilsētas iedzīvotāji lepojas ar Aveiro Universitāti un nelielo studentu pilsētiņu (tieši no šejienes nāk Harija Potera tēls, jo te rakstniece ir dzīvojusi un iedvesmojusies no Aveiro studentu tradicionālajiem apmetņiem ar kapuci). Aveiro ir daudzi kanāli, pa kuriem iespējams doties braucienā ar krāsainām gondolām, mazi skaisti tiltiņi pār kanāliem, brīnišķīga arhitektūra, kuras „odziņa” ir dažādi krāsotās ēkas, to bieži dēvē arī par „Portugāles Venēciju”.

Erasmus+ programmas stratēģiskās partnerības projektu līdzfinansē Eiropas Savienība. Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapā www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+.

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa