sem school_logo

 

 

Mūsu audzēkņi uzsāk prakses gaitas Portugālē

Erasmus+ programmas profesionālās izglītības sektora projekta “Skolas stratēģija – inovācijas kā attīstības iespējas” ietvaros 20. martā 4 Daugavpils tehnikuma audzēkņi – topošie programmētāji Aleksandrs Buņiks, Kliments Krasovskis, Kevins Krigers un Kristers Raivo Krams uzsākuši prakses gaitas Bragas pilsētas uzņēmumos Portugālē. Kopā ar audzēkņiem devies Informāciju tehnoloģiju nodaļas vadītājs Jevgeņijs Kružkovs.

1   2   3

 

 

 

 

Prakses mērķis – atbalstīt audzēkņu iespējas iegūt prasmes, iemaņas un kompetences, kas veicinās viņu personīgo izaugsmi, nodarbinātību un iespējas iekļauties Eiropas darba tirgū. Novēlēsim viņiem veiksmi praksē, lai izdodas jauks un pieredzes bagāts brauciens!

Daugavpils tehnikuma Erasmus+ programmā īstenoto profesionālās izglītības sektora projektu “Skolas stratēģija - inovācijas kā attīstības iespējas” (Nr.2016-1-LV01-KA102-022435) līdzfinansē Eiropas Savienība. “Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājaslapā www.erasmusplus.lv.

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa