sem school_logo

 

 

Skolotāji no Polijas un Čehijas apgūst pieredzi Latvijā

Daugavpils tehnikumā 11. un 12.septembrī viesojās Erasmus+ programmas starpskolu stratēģiskās partnerības projekta koordinatori no Polijas, Čehijas un Latvijas.

Pozitīvām emocijām un aizraujošām aktivitātēm piesātinātas pagāja abas darba dienas. Darba grupa iepazinās ar Daugavpils tehnikuma piedāvātajām izglītības programmām un mācību materiālo bāzi Strādnieku ielas un Varšavas ielas mācību korpusos, kā arī viesojās Daugavpils 3.vidusskolā.

1   2   3

 

 

 

 

 

Kultūras programmas ietvaros apmeklējām Daugavpils cietokšņa kultūras un informācijas centru, Daugavpils Poļu kultūras centru un Marka Rotko mākslas centru.

4   5   6

 

 

 

 

 

Tagad atliek rūpīgi gatavoties viesu uzņemšanai oktobrī, kad pie mums ciemos ieradīsies piecu sadarbības partnerskolu audzēkņi un skolotāji.

Daugavpils tehnikuma Erasmus+ programmā īstenoto projektu “Learning BEAUTY” (Nr. 2016-1-PL01-KA219-026661_6) līdzfinansē Eiropas Savienība.

7   8   9

 

 

 

 

 

“Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājaslapā www.erasmusplus.lv.”

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa