sem school_logo

 

 

Skolotāji apgūst pieredzi tālākizglītības kursos Eiropā

Šajā mācību gadā Erasmus+ programmas skolu sektora projekta ietvaros dažādus izglītojošus kursus un seminārus Eiropā apmeklēs 6 mūsu tehnikuma skolotāji – angļu valoda (2 skolotāji – Lielbritānija), vācu valoda (2 skolotāji – Slovēnija, Horvātija), ekonomika (1 skolotājs – Slovēnija) un sports (1 skolotājs – Lielbritānija).

1     2     3

 

 

 

 

 

Vācu valodas skolotāja Brigita Mihailova, sporta skolotāja Oksana Zuboviča un angļu valodas skolotāja Aleksandra Pomitkina apmeklēja kursus Lielbritānijā un Horvātijā.

Skolotājas iepazinās ar attiecīgās valsts izglītības sistēmu - kas kopīgs, kas atšķirīgs, ko mēs varam izmantot savā darbā. Kursu laikā bija iespēja apmeklēt skolas, vērot nodarbības, piedalīties vairākās mācību ekskursijās, kā arī iepazīties ar attiecīgās valsts kultūru un tradīcijām. Īpaša uzmanība bija veltīta informācijas un komunikāciju tehnoloģiju izmantošanai svešvalodu apguvē.

4     5     6

 

 

 

 

 

Dalība starptautiskos profesionālās meistarības pilnveides kursos un semināros sniegs skolai šādu pievienoto vērtību: gūtās zināšanas, prasmes un kompetences skolotāji izmantos esošo mācību priekšmetu programmu pilnveidošanā, mācību metodisko materiālu kompleksu papildināšanā, jaunu mācību metožu pielietošanā.

7     8     9

 

 

 

 

 

Daugavpils tehnikuma Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.1 (KA1) skolu sektora projektu „Skolotāju profesionālā pilnveide Eiropā” (Nr. 2017-1-LV01-KA101-035206) līdzfinansē Eiropas Savienība. Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapā www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+.

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa