ESF logo_2017

 

 

Vide un enerģija 2017

Visiem ir saprotams, ka enerģētikas nozare ir ļoti nozīmīga ekonomikā. Bet ne visiem ir iespēja vienā dienā uzzināt, cik daudzpusīga ir šī nozare, cik strauji tā attīstās un cik nopietni ir moderni izaicinājumi. Tomēr mūsu audzēkņiem tas izdevās!

IMG 1264c   IMG 1266c   IMG 1268c

 

 

 

 

20. oktobrī EM-41 un EM-21 grupu audzēkņi kopā ar profesionālo priekšmetu skolotāju Sergeju Knišovu un pedagogu karjeras konsultantu Sergeju Bogatkeviču FSF projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējas un profesionālās izglītības iestādes” ietvaros apmeklēja vislielāko enerģētikas nozares izstādi Baltijā “Vide un enerģija 2017”.

IMG 1279c   IMG 1291c   IMG 1297c

 

 

 

 

Ekskursijas laikā audzēkņi iepazina potenciālos darba devējus, parunāja ar to pārstāvjiem un novērtēja nozares attīstības perspektīvas. Tā bija lieliska iespēja iepazīt energoefektivitātes, zaļas enerģētikas un nepārtrauktas attīstības principu, kā arī izjust reālo mūsdienīgu darba vidi. Ekspozīciju dažādība veicināja enerģētikas nozares darba specializācijas sapratni, bet, stāvot blakus jaunajam ūdeņraža-elektriskajam automobilim “Toyota Mirai”, bija ļoti viegli saprast savu kompetenču robežas un ieinteresēties tālākizglītībā.

Informāciju sagatavoja: Sergejs Bogatkevičs