Konference Rīgā

19.janvāra konferencē piedalījās ekonomikas ministrs D.Pavļuts, labklājības ministre I.Viņķele, Izglītības un zinātnes ministrijas Profesionālās izglītības un vispārējās izglītības departamenta direktors J.Gaigals, 12 nozaru ekspertu padomju pārstāvji, uzņēmumu vadītāji, darbinieki, nozaru profesionālo organizāciju līderi, kā arī profesionālo izglītības iestāžu un koledžu vadītāji. Daugavpils Valsts tehnikumu pārstāvēja direktore Ingrīda Brokāne.

 

Konferencē izglītības politikas veidotājiem un īstenotājiem bija iespēja veidot dialogu par profesionālās izglītības attīstību. Dialogs notika starp ministrijām, dažādām tautsaimniecības nozarēm, biznesa sfērām, darba devējiem un ņēmējiem.

Valsts izglītības un attīstības aģentūra konferenci rīkoja sadarbībā ar Latvijas Darba devēju konfederāciju, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienību, Valsts izglītības satura centru un Izglītības kvalitātes valsts dienestu ESF projekta „Nozaru kvalifikācijas sistēmas izveide un profesionālās izglītības efektivitātes un kvalitātes paaugstināšana” ietvaros.