Seminārs „Saskarsme kā mijiedarbības līdzeklis”

2012. gada 21. - 22. februārī un 2012. gada 5.- 6. martā Daugavpils Valsts tehnikumā Strādnieku ielā 16 un Mendelejeva ielā 1 tika novadīti semināri „Saskarsme kā mijiedarbības līdzeklis”.

Semināru mērķis bija:

  1. Attīstīt audzēkņu komunikatīvās spējas. 
  2. Paplašināt audzēkņu zināšanas par saskarsmes iemaņām kā mijiedarbības līdzekli. 
  3. Nostiprināt audzēkņu grupas saliedētību.

Semināros piedalījās visi pirmā kursa audzēkņi ar klases audzinātājiem. Semināra laikā dalībniekiem bija jāapmeklē 5 posmi, kur viņi demonstrēja savas grupas saliedētību, prasmi komunicēt, pieņemt grupas lēmumu, kā arī parādīja savu spēju sadarboties ar grupas biedriem, klases audzinātāju un citu grupu audzēkņiem.

Seminārā tika apspriests, kas ir saskarsme, saskarsmes funkcijas, efekti, neverbālā saskarsme. Katrā posmā tika piedāvātas spēles, ar kuru palīdzību audzēkņi mācījās sadarboties.

Rezultātā tika noteiktas saliedētākās grupas.

Apsveicam, tās ir:

  1. vietā KV 11. un 22. grupa 
  2. vieta L11. un 20. grupa. 
  3. vieta SC 11. un VA 11. grupa

Tika novērtēts darba izpildīšanas laiks un kvalitāte.

Semināra atmosfēra bija draudzīga un dinamiska. Audzēkņiem bija interesanti. Konkursa organizatore DVT psiholoģe Jeļena Jakovļeva, semināra novadīšanā piedalījās DVT audzēkņi: Juta Pavlova, Aleksandra Golovina, Dana Leonova, Jekaterina Timermane, Marija Pavlova, Marija Olehnoviča, Inara Šalkovska, Aleksandrs Valainis, Ligita Možeiko.

 DSC0806   DSC0870   DSC0812

IMG 6903  IMG 6071  IMG 6853

 

 

 

 

 

 

 

 

 vēl foto...