Mobilitātes projekta noslēguma seminārs

15.maijā Projektu un ārējo sakaru nodaļa organizēja Leonardo da Vinci programmas pieredzes apmaiņas mobilitātes projekta Lietuvā rezultātu izvērtēšanas semināru. Semināra dalībniekus uzrunāja direktore Ingrīda Brokāne, atzīmējot, ka šādi projekti dod ieguldījumu ne tikai katra dalībnieka profesionālā pilnveidē, bet arī stiprina institūcijas kapacitāti Eiropas kopējā izglītības telpā.

Projekta vadītāja Inesa Petkune prezentācijā apkopoja projekta pieteikumā izvirzītos mērķus un sasniegtos rezultātus, papildinot stāstījumu ar dalībnieku uzņemtām fotogrāfijām.

Direktores vietnieks ražošanas jomā Valērijs Jegorovs dalījās pieredzē par novitātēm autotransporta nozarē, kas gūta apmeklējot Viļņas Autotransporta un uzņēmējdarbības skolu.

Ar lielu interesi semināra dalībnieki uzklausīja pasniedzējas Antoņinas Minčonokas pieredzes stāstu par Viļņas Dzelzceļa transporta un komercpakalpojumu tehniskā skolā uzstādītā lokomotīves vadības simulatora un 3D klases darbību. Tā kā liela daļa klātesošo bija no Dzelzceļa transporta nodaļas, tika demonstrēta video prezentācija par kompānijas „Lietuvas Dzelzceļš” sasniegumiem, ieviešot jaunās Siemens lokomotīves un drezīnas.

Saimniecības daļas vadītājs Kazimirs Stivriņš pastāstīja par sadarbības partneru struktūrfondu projektu ietvaros realizētajiem renovācijas darbiem un labas prakses piemēriem, kurus mēs varētu pārņemt realizējot jauno Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu.

Projekta sadarbības partneri rūpīgi izplānoja kultūras programmu, kuras ietvaros tuvāk iepazinām un izzinājām Lietuvas valsts vēsturi, kultūras mantojuma vērtības un kaimiņu zemes cilvēku labvēlību un sirsnību.

Projekts noslēdzies, gūta pieredze, ko varēsim izmantot savā ikdienas darbā. Kopā ar sadarbības partneriem rastas radošas idejas jaunu inovatīvu projektu izstrādei, par ko tuvākā laikā plānojam organizēt izglītojošu semināru.

1   2   3

 

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja Inta Laurena