Labākie audzēkņi prezentē kvalifikācijas prakses rezultātus

15.jūnijā notika pirmā kvalifikācijas prakses atskaites konference. Labākie ceturtā kursa audzēkņi- topošie transporta pārvadājumu komercdarbinieki, prezentēja prakses laikā apgūtās zināšanas, prasmes un iemaņas. Pasākumā piedalījās trešā, ceturtā kursa audzēkņi un kvalifikācijas prakses vadītāji.

Konferences dalībniekus uzrunāja tehnikuma direktore Ingrīda Brokāne, uzsverot, ka transporta pārvadājumu speciālistu sagatavošana atbilstoši Eiropas darba tirgus prasībām, ir viena no tehnikuma attīstības prioritātēm.

Audzēkne Svetlana Cvetkova izklāstīja ekspeditora darba organizāciju, bet Karīna Kulakeviča pastāstīja par hidroturbīnu lāpstiņu transportēšanu, izmantojot autotransporta pakalpojumus. Anna Pavlova prezentēja bīstamo kravu pārvadāšanas nosacījumus. Noslēgumā audzēkne Inese Ģineviča iepazīstināja ar galvenajiem aktu sastādīšanas noteikumiem transporta pārvadājumos. Auditorija bija patīkami pārsteigta, ka uzstāšanās un prezentācijas bija sagatavotas augstā profesionālā līmenī. Turklāt, tās tika pasniegtas ne tikai valsts valodā, bet arī svešvalodās, kuras starptautisko kravu pārvadājumu organizēšanā ir jāzina teicamā līmenī.

Noslēgumā konferences organizatore, kvalifikācijas prakses vadītāja Jeļena Stagoršne pateicās visiem par līdzdalību pasākuma organizēšanā un izteica cerību, ka nākošā atskaites konferencē labas prakses pieredzē varētu dalīties arī citu specialitāšu audzēkņi un prakšu vadītāji.

Vēlam veiksmi un labus rezultātus mūsu audzēkņiem kvalifikācijas eksāmenos!

lab audz_kval_prakses_rezultati

Informāciju sagatavoja: Inta Laurena