sem school_logo

 

 

Polijā mūsu audzēkņi programmē un veido 3D objektus

Mūsu profesionālās izglītības skolotāji Irēna Dortiņa un Igors Ivanovs, audzēkņi Aleksejs Gorbuls (DT – 11.grupa) un Imants Lazdāns (DT – 21.grupa) laikā no 19. līdz 25.novembrim apmeklēja Vodzislavas Slonskas pilsētu (Polija).

1     2     3

 

 

 

 

 

Jaunieši no Polijas, Čehijas un Latvijas strādāja ar Solid Edge programmu, veidojot 3D objektus. Mācību vizītes laikā mūsu delegācija apmeklēja skolas un uzņēmumu, kas specializējas reklāmas mākslas produkcijas veidošanā.

Brīvajā laikā mūsu audzēkņi un skolotāji apmeklēja vitrāžas, origami mākslas un Ziemassvētku kartiņu veidošanas radošās darbnīcas. Ar lielu interesi un aizrautību audzēkņi iesaistījās sporta spēles “Jautrie starti”.

1     2     3

 

 

 

 

 

Nākamā mācību vizīte paredzēta Karvinas vidusskolā (Čehija).

Daugavpils tehnikuma Erasmus+ programmā īstenoto starpskolu stratēģiskās partnerības projekta „Mācies radoši” (Nr. 2016-1-PL01-KA219-026661_6) līdzfinansē Eiropas Savienība.

“Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājaslapā www.erasmusplus.lv.”

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa