ESF logo_2017

 

 

Karjeras alternatīvas

Jo plašāk un skaidrāk mēs saprotam mūsu potenciālu, jo labāk mēs varam plānot mūsu karjeras ceļu. Lai precizētu savas spējas un iespējas, mūsu 2. un 3. kursa automātikas, telemehānikas un komunikāciju tehniķi (ATS) kopā ar profesionālās izglītības skolotāju Igoru Ivanovu 8. decembrī apmeklēja telekomunikācijas kompānijas Lattelecom Daugavpils komunikāciju centru.

 b_200_133_16777215_00___images_jaunumi_Karjeras_alternativa_01-2018_0.JPG    1   2

 

 

 

 

Pasākums bija īstenots ESF projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 „Karjeras atbalsts izglītojamiem vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros. Šī pasākuma mērķis bija iepazīstināt dzelzceļa specialitātes audzēkņus ar darba vidi un karjeras iespējām telekomunikāciju uzņēmumā.

3   4   5

 

 

 

 

Pateicoties Jevgēnijam Stašānam audzēkņiem izdevās iepazīt telekomunikāciju tehnoloģiju izmaiņas un mērīšanas ierīču daudzveidību, pamēģināt sevi dažādās mērīšanas operācijās, novērot, kur un kā „telekomunikāciju dievi” kontrolē Interneta strāvu un parunāt sirsnīgā kompānijā ar tasīti tējas rokās par karjeras iespējām un tālākizglītību. Paldies Sergejam Knišovam par palīdzību pasākuma organizēšanā un Jevgēnijam Stašānam par viesmīlību un aizraujošām nodarbībām.

6   7   8

 

 

 

 

Pasākums bija īstenots ESF projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 „Karjeras atbalsts izglītojamiem vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.

Informāciju sagatavoja: S. Bogatkevičs