ESF logo_color_2017

 

 

Karjeras attīstības atbalsta pasākums “SkillsLatvija 2018”

26. aprīlī ESF projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 „Karjeras atbalsts izglītojamiem vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros Daugavpils tehnikuma audzēkņi kopā ar Viktoru Dreilingu un Vitāliju Svinarovu apmeklēja otro Nacionālo jauno profesionāļu meistarības konkursu “SkillsLatvia 2018”, kas notika 25. un 26.04. Rīgā, Starptautiskā izstāžu centrā.

s1   s2   s3

 

 

 

 

 

Tā bija lieliska iespēja atbalstīt mūsu tehnikuma pārstāvjus, kuri cīnījās piecās nominācijās: “Tērpu izgatavošana” (Veronika Valeniece, 2.vieta), “Friziera darbi” (Anastasija Mocarjova, 2.vieta), “Web lapu dizains un izstrāde” (Maksims Kočanovs, 3. vieta), “Datortīklu administrēšana” (Jevģēņijs Greibo) un “Elektriskās instalācijas” (Antonijs Jegorovs).

s4   s5   s6

 

 

 

 

 

Konkursa apmeklēšana veicināja sadarbību ar darba devējiem, motivēja profesionālās izglītības iestāžu audzēkņus profesionāli pilnveidoties un uzlabot savu konkurētspēju. Tā palīdzēja audzēkņiem iegūt noderīgu informāciju un piedalīties dažādās izglītojošajās aktivitātēs.

Īpaši iedvesmoja “Profesiju parāde”, kur uzņēmumi un izglītības iestādes aicināja izmēģināt vairāk nekā 50 dažādas profesijas un profesionālās prasmes.

Informāciju sagatavoja: pedagoģe karjeras konsultante A.Daugste