ESF logo_color_2017

 

 

Pasākums „Ražots Latvijā”. SIA „Zieglera mašīnbūve” apmeklēšana

11. maijā ESF projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādes” ietvaros Daugavpils tehnikuma audzēkņi turpināja iepazīt ražošanas procesu Latvijas uzņēmumos un tā realizācijā nodarbināto profesiju daudzveidību, kā arī analizēt savu profesionālo zināšanu pielietošanas iespējas citās sfērās.

1   2   3

 

 

 

 

 

Šobrīd AM-21 grupas audzēkņi kopā ar pedagogu karjeras konsultantu un profesionālās izglītības skolotāju Ņinu Smuļko viesojās SIA „Zieglera mašīnbūve”. Uzņēmums pazīstams kā metālapstrādes un mašīnbūves pakalpojumu sniedzējs, tas ir līderis rapša tehnikas ražošanas jomā. Bet šobrīd mūsu audzēkņiem bija unikāla iespēja iepazīt uzņēmumu no citas puses, kā mobilo māju uz riteņiem automobiļiem Mercedes ražotāju.

Mobilas mājas bagātiem ceļotājiem – ļoti interesants produkts, kas prasa plašu zināšanu spektru, atbildīgu attieksmi un kārtīgu komandas darbu. Par produkta specifiku, nepieciešamām zināšanām un karjeras iespējām mūsu audzēkņi parunāja gan ar uzņēmuma darbiniekiem, gan ar uzņēmuma „Zieglera mašīnbūve” valdes locekli Tatjanu Morenko, kura minēja, ka sakarā ar plānoto ražošanas apjomu palielināšanu, uzņēmums gaida jaunus, gudrus, čaklus profesionāļus. Ceram, tie būs mūsu audzēkņi!

Informāciju sagatavoja: Sergejs Bogatkevičs