ESF logo_2017

 

 

Pasākums „Gudrs ceļš”

Projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsta vispārējas un profesionālās izglītības iestādes” ietvaros š.g. 02. novembrī tika organizēta ekskursija uz SIA „Kreiss”, Latvijas lielāku īstermiņa realizācijas preču pārvadātāju Eiropas tirgū. Mūsu mērķis bija dot audzēkņiem iespēju iepazīt uzņēmuma profesijas un darba ikdienu, bet, pateicoties ļoti atvērtiem uzņēmuma pārstāvjiem, izdevās apspriest gan uzņēmuma profilu, gan prasības darbiniekiem, gan prakses un darba iespējas. Pasākumā piedalījās PIKC „Daugavpils tehnikums” „Transporta pārvadājumu komercdarbinieks” specialitātes 17 audzēkņi.

IMG 20181102_151644   IMG 20181102_161413   IMG 20181102_162305

 

 

 

 

 

Ekskursijas sākumā bija organizēta informatīva prezentācija. Prezentācijas gaitā audzēkņiem un skolotājem bija lieliska iespēja uzzināt uzņēmuma attīstības vēsturi, izprast tā darbību, struktūru, attīstības stratēģijas un uzdot interesējošos jautājumus uzņēmuma pārstāvjiem. Pēc tam audzēkņi apmeklēja autoparka teritoriju, kur varēja apskatīt kravas transportlīdzekļus. Kravu pārvadājumu speciālisti skaidroja pārvadāšanas procesu un riskus, kuriem jāpievērš uzmanība pārvadājumu loģistikas profesionāļiem transporta nozarē.

Profesionālās vidējās izglītības skolotāja Gaļina Minčenko norādīja, ka tikšanās ar speciālistiem un specifikas vizualizācijas iespēja ir ļoti svarīga mācību procesa sastāvdaļa.

Milzīgs paldies SIA „Kreiss” pārstāvei Nataļjai Posohovai par pasākuma organizēšanu un dāvanām!

Informāciju sagatavoja: pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs