ESF logo_color_2017

 

 

“RTU Karjeras diena 2019”

Šodien Latvijā karjeras izaugsmes iespējas ir plašas un topošo speciālistu pieprasījums ir ļoti dažāds. Lielisku iespēju precizēt vai atrast savu karjeras ceļu ieguva mūsu tehnikuma 2. un 3.kursa audzēkņi, kuri 1. martā kopā ar skolotāju A. Minčonoku un pedagogu karjeras konsultantu S. Bogatkeviču devās ekskursijā uz Rīgu, lai ESF projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros apmeklētu Starptautiskajā izstāžu centrā uzņēmumu izstādi “RTU Karjeras diena 2019”.

1   2   3

 

 

 

 

 

Ikviens apmeklētājs varēja personīgi uzrunāt interesējošo uzņēmumu, iepazīties ar tā pārstāvjiem, uzdot sev interesējošos jautājumus, izzinot karjeras un prakses iespējas. 16. Karjeras dienas ietvaros Ķīpsalā bija iespēja sastapt vairāk nekā 130 uzņēmumu pārstāvjus no 37 dažādām nozarēm. Vispopulārākie mūsu audzēkņu starpā bija tādi uzņēmumi kā “MSC Shared Service Center Riga”, “Tele2”,“EMERGN”, “Data Security Solutions”, “Cognizant” un “Latvenergo”.

Katrs pasākuma apmeklētājs saņēma informatīvu izstādes katalogu, kurā prezentēti visi dalībnieki: firmu apraksti, darbības nozare, iesaistīšanās iespējas, noderīgas studiju programmas, kas interesē konkrētu uzņēmumu, kontakti un karjeras pozitīvais piemērs. Visus interesentos lūdzam jautāt šo katalogu mūsu tehnikuma bibliotēkā.

Informāciju sagatavoja: pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs