sem school_logo

 

 

Pieredzes apmaiņa Čehijas skolā

Laikā no 13. līdz 19.maijam 3 mūsu skolotājas – Olga Bazarova, Nataļja Žemčugova un Viktorija Ševeļkina apmeklēja Karvinas Tehnisko skolu. Nelielā pilsētiņa atrodas Čehijā, Morāvijas- Silēzijas apgabalā, kas ir svarīgs ogļu ieguves reģions.

Skola piedāvā iespējas apgūt profesiju perspektīvās un darba tirgū pieprasītās jomās. Izglītības iestādē var studēt 3 izglītības programmās: ”Inženierija: CNC un robotika”, “Elektrotehnika: mehatronika” un “Informācijas tehnoloģijas”. Mums bija iespēja iepazīties ar skolas darbu, metodisko izstrādņu kompleksiem tehniskajos mācību priekšmetos, materiāli tehnisko bāzi, kā arī tikties ar audzēkņiem, skolotājiem un skolas administrāciju.

1   2   3

 

 

 

 

 

Nedēļas nogalē mums bija iespēja iepazīties ar brīnišķīgo Prāgu! Tā ir burvīga, sena un moderna vienlaikus! Šeit dzīvoja diženi karaļi un gudri alķīmiķi!

Paldies Karvinas Tehniskās skolas direktorei Česlavai Lukaštikovai un IT skolotājam Oļegam Paszam par uzņemšanu.

Daugavpils tehnikuma Erasmus+ programmā īstenoto profesionālās izglītības sektora projektu “Kvalitatīva profesionālā izglītība – pamats nākotnes darba tirgus attīstībai” (Nr.2018-1-LV01-KA116-046842) līdzfinansē Eiropas Savienība.

4   5   6

 

 

 

 

 

“Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājaslapā www.erasmusplus.lv.”

Informāciju sagatavoja: skolotāja Nataļja Žemčugova