ESF logo_color_2017

 

 

Karjeras pasākums “Mana karjera sportā”

Šogad karjeras attīstības atbalsta pasākuma “Mana karjera sportā” ietvaros (12.06.2019. ) mūsu tehnikuma audzēkņi tikās ar Daugavpils jaunatnes sporta biedrības "Ielu vingrošana" komandu. Mūsu mērķis bija iepazīt sporta jomas profesionāļu darba ikdienu un uzzināt, kādas prasmes un personības īpašības palīdz šo profesiju pārstāvjiem noturēties darba tirgū un sporta elitē. Viesi pastāstīja arī par ielu vingrošanas prasmju pielietošanu dzīvē, citās sporta veidos un dažādas profesijās.

1   2   3

 

 

 

 

 

Pēc komandas līdera Genadija Petrova vārdiem, ielu vingrošana nav viņa un komandas galvenais ienākuma avots. Bet viņiem ir ļoti svarīgi, ka ielu vingrošana un veselīga dzīves veida popularizēšana ir lieliska iespēja dot kaut ko sabiedrībai, palīdzet citiem atrast savu konstruktīvu dzīves ceļu. Un izjust savu ieguldījumu citu cilvēku dzīvē ir ne mazāk svarīgi par naudas ienākumiem. Ar to saistīta cilvēka pašcieņa.

4   5   6

 

 

 

 

 

Mūsu audzēkņiem (galvenokārt no L-31 un AM-21 grupām) izdevās izbaudīt “Ielu vingrošanas” komandas paraugdemonstrējumu un parādīt arī savus spēkus pievilkšanās virs tvērienā, atspiešanās balstā guļus un atspiešanās līdztekās. Īpaši iespaidīgi sevi parādīja Dmitrijs Galkins (EM-31), Vadims Kuzmenko (AM-21) un Daniils Vanags (DT-11).

Pasākums tika īstenots ESF projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.

Paldies mūsu viesiem, īpaša pateicība Genadijam Petrovam.

Informāciju sagatavoja: pedagogs karjeras konsultants S. Bogatkevičs