Topošajiem frizieriem godalgotas vietas starptautiskā konkursā

No 8. līdz 11.novembrim Rīgā, Ķīpsalas izstāžu kompleksā, notika starptautiska skaistumkopšanas pakalpojumu nozares izstāde – XXV International Hairstyling Festival Pasākuma ietvaros sadarbībā ar Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju tika īstenots projekts-konkurss Atvērtais frizieru skolu kauss „Baltic Beauty 2019”. Līdz ar mūsu topošajiem frizieriem konkursā startēja Baltkrievijas frizieru profesionāļu izlases komanda, kā arī topošie matu kopšanas speciālisti no Lietuvas, Igaunijas un Latvijas profesionālajām mācību iestādēm.

1    2    3

 

 

 

 

 

 

Mūsu tehnikumu konkursā pārstāvēja programmas „Frizieru pakalpojumi” FR-31 grupas audzēkņi Ērika Tarakanova, Julianna Ignatjeva, Sabīne Orlovska, Sindija Gritāne, Emīls Spēks un Sergejs Sergejevs. Jaunietes ieguva ceturtās un piektās vietas no desmit konkursantiem nominācijās “Day style on lohg hair” un “Evening stule on long hair”. Viņas veidoja mūsdienīgas dāmu frizūras no gariem matiem. Frizūras tika veidotas uz manekengalvām, iepriekš izstrādājot modernu matu krāsojumu un piemeklējot attiecīgu apģērbu un aksesuārus. Savukārt jaunieši veica modernu kungu matu modeļgriezumu “Trend cut” un matu sakārtojumu.

4    5    6






Šajā nominācijā mūsu audzēkņi plūca uzvaras laurus:

     1. vieta – Sergejs Sergejevs,

     2. vieta – Emīls Spēks.

7    8    9






Startējot blakus labākajiem Baltijas valstu konkursantiem, bija iespēja pilnveidot savas kompetences, attīstīt sadarbības prasmes, īstenot idejas, dalīties pieredzē ar citu mācību iestāžu audzēkņiem un veiksmīgi strādāt izvēlētajā profesijā, vērot, kā konkursos startē profesionāļi.

Sveicam uzvarētājus! Paldies visiem, kas atbalstīja un palīdzēja projekta-konkursa īstenošanā!

Informāciju sagatavoja: Valentīna Saulīte