Daugavpils tehnikumā viesojās uzņēmuma “Axon Cable” vadība

27. novembrī Daugavpils tehnikumu apmeklēja Francijas uzņēmuma “Axon Cable” pārstāvji. Uzņēmuma vadītāji Alēns Genons un Jans Senkāns, kā arī personāla daļas vadītāja Ināra Matkeviča un uzņēmuma galvenais enerģētiķis Ivans Kislijs iepazinās ar Daugavpils tehnikuma piedāvātajām apmācības iespējām, kā arī tehnikuma materiāli tehnisko nodrošinājumu.

 

1






Direktora vietnieks praktiskās apmācības jomā Igors Ivanovs un mācību nodaļas vadītāja Larisa Samuilova pastāstīja par tehnikumā īstenotajām praktiskās apmācības jomām, audzēkņu kvalifikācijas līmeni un iegūstamajām prasmēm un iemaņām. Savukārt Projektu un ārējo sakaru nodaļas darbinieces iepazīstināja uzņēmuma vadību ar tehnikumā īstenojamajiem projektiem. Tāpat tikšanās laikā tika apspriestas turpmākās sadarbības iespējas gan tehnikuma audzēkņu prakses nodrošināšanai uzņēmuma filiālē Daugavpilī, gan arī iespējamai audzēkņu apmācībai Francijā. Tika panākta vienošanās par padziļinātu sadarbības un apmācības iespēju izpēti un aktuālās situācijas ražošanā izzināšanu sadarbībā ar tehnikuma skolotājiem jau nākamā gada janvārī.

Uzņēmuma “Axon Cable” vadība it īpaši bija pārsteigta par tehnikumā pieejamo dzelzceļa vadības simulatoru un tā sniegtajām iespējām apmācības jomā, kā arī atzinīgi novērtēja Varšavas ielas korpusā uzstādītos metālapstrādes darbgaldus.

Informāciju sagatavoja: Projektu un ārējo sakaru nodaļa