Jauno profesionāļu meistarības konkursi “Dzelzceļa transports” un “Dzelzceļa pakalpojumi”.

27. un 28. novembrī noskaidroti labākie topošie speciālisti dzelzceļa nozares jauno profesionāļu meistarības konkursos “Dzelzceļa transports” un “Dzelzceļa pakalpojumi”. Pirmo vietu transporta nominācijā ar vienādu punktu skaitu dalīja topošie dzelzceļnieki no  Daugavpils tehnikuma un jaunie meistari no Rīgas Valsts tehnikuma, bet labāko rezultātu pakalpojumu nominācijā ieguva Rīgas Valsts tehnikuma audzēknes.

1    2    3






Sacenšoties komandās pa divi, augstāko novērtējumu un zelta medaļas konkursā “Dzelzceļa transports” saņēma Emīls Jansons un Pēteris Ruskulis no Daugavpils tehnikuma, kā arī Adrians Brinks un Rihards Arcihovičs no Rīgas Valsts tehnikuma, pārspējot sāncenšus Aleksandru Pechenkinu un Jevgeniju Fjodorovu, kuri arī pārstāv Daugavpils tehnikumu, kā arī trešās vietas ieguvējus Ņikitu Ribakovu un Ilju Oprju no Rīgas Valsts tehnikuma.

Konkursā “Dzelzceļa pakalpojumi” labāko rezultātu un zelta medaļas ieguva Anastasija Korņilova un Alīse Eļkina no Rīgas Valsts tehnikuma, otrajā vietā ierindojās Aleksandra Ribakova un Viktorija Ļedoka no Daugavpils tehnikuma, bet trešo vietu izcīnīja Jana Sergejeva un Ņikita Koroļovs no Rīgas Valsts tehnikuma, diemžēl ceturtajā vietā ierindojās Diāna Pilipēca un Aļona Šņepste no Daugavpils tehnikuma.

Konkursu organizēja Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA), lai noskaidrotu labākos topošos nozares jaunos profesionāļus, veicinātu profesionālās izglītības pievilcību un pilnveidotu sadarbību starp darba devējiem un izglītības iestādēm.

Apsveicām mūsu tehnikumā audzēkņus ar iegūtām balvām.

Sagatavoja: Dzezceļa pakalpojuma metodiskās komisijas vadītāja, Anna Gurtā.