PIKC “Daugavpils tehnikums” audzēkņu pašpārvaldes brauciens uz patversmi “Otrā māja” labdarības akcijas “Tu esi mans draugs” ietvaros.


No 27.janvāra līdz 07.februārim Valentīna dienas ietvaros Daugavpils tehnikumā norisinājās labdarības akcija “Tu esi mans draugs”. Labdarības akcijas ietvaros bija plānots ziedot mantas dzīvnieku patversmes “Otrā māja” iemītnieku vajadzībām. Divu nedēļu laikā, visos tehnikuma korpusos bija nodrošinātas mantu pieņemšanas vietas ar kārbām, kurās visi interesenti varēja atnest un atstāt barību sterilizētiem kaķīšiem un suņiem, konservus maziem kucēniem un kaķēniem, kārumus, kaķiem nepieciešamās kaķu tualetes un uzsūcošās smiltis, metāla bļodiņas suņiem, pavadas, kakla siksnas, sukas, segas un dvieļus, rotaļlietas kaķiem un suņiem.

1    2    3



 


11.februārī, pēc labdarības akcijas noslēguma, sašķirojot ziedotās dāvanas, Daugavpils tehnikuma audzēkņu pašpārvalde devās uz dzīvnieku patversmi “Otrā māja”, lai nogādātu savāktās mantas. Patversmes “Otrā māja” darbinieki sagaidīja audzēkņus ar ekskursiju, kuras laikā audzēkņi iepazinās ar kaķīšiem un sunīšiem, iepazinās ar patversmes ekskursijas noteikumiem, kā arī iepazinās ar iespējam kļūt par patversmes draugu, lai palīdzētu patversmes iemītniekiem socializēties un atrast sev otrās mājas. Sīkāka informācija par patversmi “Otrā māja” atrodama te: www.otramaja.lv

4    5    6



 


14.februārī ieplānots brauciens uz Sociālo pakalpojumu centru bērniem un jauniešiem “Priedīte”, kur svētku koncerta ietvaros, uzstājoties Daugavpils tehnikuma vokālajam ansamblim un mūsdienu deju pulciņam, visas ziedotās mantas un dāvanas tiks nodotas centram.

Informāciju sagatavoja: interešu izglītības skolotājs Juris Ostrovskis