Labdarības akcijas “Tu esi mans draugs” noslēgums un brauciens uz Sociālo pakalpojumu centru bērniem un jauniešiem “Priedīte”

14.februārī - Sv. Valentīna dienā, noslēdzoties labdarības akcijai “Tu esi mans draugs”, PIKC “Daugavpils tehnikums” audzēkņu pašpārvalde, vokālais ansamblis (vadītāja Jūlija Peceviča) un mūsdienu deju pulciņš (vadītāja Alisa Matvejeva) viesojās sociālo pakalpojumu centrā bērniem un jauniešiem “Priedīte”. Ar īpašu viesmīlību mūs sagaidīja centra vadītāja – Ludmila Smikova un iepazīstināja ar centra darbiniekiem un izstāstīja par centra darbību. Uz centru tika nogādātas visas saziedotās dāvanas, kas tika saņemtas labdarības akcijas ietvaros.

1    2    3





4    5    6





Par godu svētku dienai sociālo pakalpojumu centrā norisinājās koncerts un kā īpašie viesi koncertā piedalījās PIKC “Daugavpils tehnikums” vokālais ansamblis un deju pulciņš. Emocijas, aplausi un ovācijas koncerta dalībniekiem, kā arī īpaša mājīguma sajūta, kas virmoja pasākuma laikā, apliecināja, ka labie darbi nāk no sirds. Pateicība visiem, kas iesaistījās akcijā un nepalika vienaldzīgi. Labdarības akcijas tradīcija turpināsies arī uz priekšdienām.

Informāciju sagatavoja: interešu izglītības skolotājs Juris Ostrovskis