„Uzņēmēju dienas 2012” Daugavpilī

Šogad jau 15. reizi Latgales lielākā pakalpojumu un preču izstāde „Uzņēmēju dienas” Daugavpilī pulcēja pārtikas un rūpniecības preču ražotājus, telekomunikāciju uzņēmumus, pakalpojumu sniedzējus, valsts iestādes, IT jomas uzņēmumus, finanšu un kredītiestādes, apdrošināšanas sabiedrības, transporta uzņēmumus, amatniekus un citus nozaru pārstāvjus.

Uzņēmēju dienu misija ir popularizēt Latvijas uzņēmumu piedāvājumus un celt to konkurētspēju vietējā tirgū, paplašinot noieta tirgu un piesaistot jaunus klientus. Ikvienai iestādei tā ir lieliska iespēja informēt patērētājus, klientus un sadarbības partnerus par jauniem produktiem, pakalpojumiem un inovācijām, kā arī veidot lietišķus kontaktus, gūt jaunu informāciju un pieredzi.

Otro gadu Uzņēmēju dienas Daugavpilī notiek Starptautiskā investīciju foruma ietvaros.

Arī Daugavpils Valsts tehnikums piedalījās izstādē un informēja klātesošos par iespējām iegūt vidējo profesionālo izglītību. Izstādes laikā bija skatāmi mūsu audzēkņu- topošo metālapstrādes darbinieku, galdnieka palīgu un drēbnieku darbi. Īpašu uzmanību piesaistīja interešu izglītības rokdarbu pulciņa radošie darbi- gobelēni un izšūtas gleznas.

Paldies visiem, kas piedalījās un palīdzēja organizēt darbu šajā mārketinga pasākumā!

IMG 2545   IMG 2546   IMG 2550

IMG 2551   IMG 2552   IMG 2556

 

Informāciju sagatavoja: Inga Glinska