Modes un talantu mozaika

27.oktobrī Kultūras un sporta pilī notika Starptautiskais labdarības festivāls „Modes un talantu mozaīka”. Lielisko šovu organizēja sabiedrība „Varavīksnes centrs” un «FASHION ELITE» -modes un skaistuma aģentūra Vislatvijas labo darbu nedēļas ietvaros.

Festivāla laikā tika demonstrētas modernas apģērbu kolekcijas no dažām Lietuvas pilsētām, Rīgas, Daugavpils, Valkas un Gulbenes. Tie bija jauniešu modes teātri un centri, kuri nodarbojas ar moderna apģērba dizainu, tāpēc bija ļoti patīkami piedalīties arī mums ar trīs kolekcijām: „Zelta lietus”, „ Rubīns sarkanais” un „Balti-melnais jampadracis”. Šova vadītāji ar humoru atzīmēja, ka pilsētniekiem tehnikums galvenokārt asociējas ar sliedēm, vilcieniem, bet tagad bija iespēja iepazīt tehnikumu no citas puses.

Mūsu modeļi uzstājās lieliski. Kolekcija „Rubīns sarkanais” ieguva 3.vietu. Mums šī uzvara ir ļoti svarīga, jo mēs neesam modes speciālisti, mēs tikai izmēģinām savus spēkus.

Liels paldies mūsu drēbniekiem par kolekcijām, frizieru, sekretāru un elektriķu grupu audzēkņiem, kuri, pārstāvot tehnikumu, jaukā sestdienas dienā demonstrēja kolekcijas šajā pasākumā.

Informāciju sagatavoja: Natālija Jurkeviča